Producten voor drugon bal (4)

Viscollageen in capsules 60 capsules

Viscollageen in capsules 60 capsules

Viscollageen in capsules is een product dat is verkregen uit de huid van de witte tołpyga - een zoetwatervis die zich voedt met plankton en fijne plantaardige voeding. Deze vis wordt gevangen uit gecontroleerde waterreservoirs onder veterinaire controle. Er wordt voortdurend gezorgd voor een minimum aan watervervuiling met zware metalen. Collageen is een lange-keten aminozuur en het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het maakt een groot deel uit van de huid, het haar en de nagels. Het wordt gebruikt bij gewrichtspijn en artrose, in bewegingsorganen zoals pezen. Het bevordert de regeneratie van kraakbeen, wondgenezing en versterkt de huid, het haar en de nagels. Capsules - 340 mg </strong> &nbsp; <strong> gebruik </strong> 2-4 capsules per dag (’s ochtends of ’s avonds) met veel water innemen. De aanbevolen innameperiode van het preparaat is 3 maanden. Het product mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor een van de ingrediënten. Vergeet niet dat alleen een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet zorgen voor een goede werking van het lichaam en het behoud van een goede.
Kaliumsorbaat

Kaliumsorbaat

Kaliumsorbaat is een zeer effectief, veilig en niet-toxisch conserveermiddel voor levensmiddelen. Hoewel kaliumsorbaat een van de vele conserveermiddelen op de markt is, behoort het tot de beste, omdat het onschadelijk en veelzijdig is. Kaliumsorbaat wordt grotendeels synthetisch geproduceerd. Het is een smaak- en geurloos poeder. Volgens de FDA wordt het als veilig in gebruik beschouwd, omdat het in het lichaam afbreekt tot water en kooldioxide. Het staat op de lijst van conserveermiddelen die met beperkingen in cosmetische producten mogen worden gebruikt. De maximaal toegestane concentratie in het eindproduct bedraagt 0,6 %, berekend als sorbinezuur. Het werkt het beste in een zure omgeving; anders zijn de eigenschappen veel zwakker.
Zure Caseïne

Zure Caseïne

Kazeïne is gemaakt van gepasteuriseerde en ontvet melk die met zoutzuur is gestremd. Na de stremming en de vorming van de wrongel wordt deze gescheiden en gewassen van de wei-eiwitten om het eindproduct te zuiveren. Vervolgens wordt het ingedikt, gemalen en gedroogd. Het eindproduct heeft de vorm van een fijnkorrelige, poederachtige substantie met een lichte kleur, met een neutrale geur en smaak. Foodcom SA levert natuurlijke en verse zure kazeïne met een korrelgrootte van 30 tot 90.
Bioagave Biolicht 1100 g

Bioagave Biolicht 1100 g

Bio-agavesiroop Bright is een natuurproduct van ecologische planten. Agave wordt al honderden jaren verbouwd, voornamelijk in Zuid- en Midden-Amerika. Het heeft vlezige en dikke bladeren die in een rozet zijn gerangschikt en bedekt zijn met scherpe stekels. De lichte agave zou een alternatief moeten zijn voor witte suiker en honing. De smaak is subtieler dan die van honing. Agavesiroop is bijna 1,5 keer zo zoet als gewone suiker. De smaak van de lichte agavesiroop is zachter en neutraler dan de licht karamelachtige smaak van donkere siroop. Agave is een natuurlijke zoetstof van plantaardige oorsprong in een halfviskeuze vorm. Veganisten gebruiken het graag als vervanging voor honing. Het heeft een lagere GI dan honing en een breed culinair gebruik. 15% RWS* Vet: 0 g - 0% waarvan verzadigde vetzuren: 0 g - 0% Koolhydraten: 71 g - 27%, waarvan suikers: 69 g - 77% Vezels: 5,8 g - 0 g - 0% Zout: 0,05 g - 1% *Referentiewaarde voedingsmiddelen &nbsp; <strong> De